SiADV E-mailmarketingmodule

De SiADV E-mailmarketingmodule

Wij helpen je bedrijf vooruit

Mediascope heeft samen met ADV een nieuwe module ontwikkeld voor het ADV CRM-systeem. Met deze nieuwe module kunnen alle ADV-klanten rechtstreeks communiceren met de eindklant. Deze gebruiksvriendelijke module zorgt ervoor dat al je ERP-data beschikbaar is in het e-mailmarketingplatform, zodat je deze data kunt gebruiken tijdens de contactmomenten van de Customer Journey van je klant.

De e-mailmarketingmodule helpt u:

VERHOGEN VAN DE VERKOOP

Deze module zorgt er voor dat alle benodigde gegevens van uw siADV-CRM beschikbaar zijn voor e-mailmarketing. Je kan deze gegevens gebruiken tijdens de verschillende contactmomenten tijdens de Customer Journey van de klant.

Mediascope process
Mediascope explanation

VERBETEREN LOYALITEIT BIJ BESTAANDE KLANTEN

Vanaf de installatiedatum van een nieuw product tot de datum van beëindiging van een abonnement,  de e-mailmarketingmodule kan je helpen de relatie en communicatie met je klant te verbeteren.

Voordat het contract afloopt, kan je je klant automatisch een verlengingsaanbod aanbieden. Hiermee vergroot je de kans om de verkoop te verhogen.

AANTREKKEN VAN NIEUWE KLANTEN

De mogelijkheden zijn legio: een maandelijkse nieuwsbrief, een periodieke melding, een specifieke campagne of simpelweg een verjaardagsmail.

In deze e-mails kunt u bestaande gegevens in realtime verwerken, zoals:

Mediascope explanation
Mediascope process

VERBETEREN EN VERSNELLEN VAN DE COMMUNICATIE

Functionaliteiten

TIJD BESPAREN

Alle gegevens in het ERP zijn beschikbaar in het e-mailplatform. Bovendien kunnen aanvullende rapporten worden gemaakt om aanvullende klantinformatie te koppelen.

Op het mailmarketingplatform maak je eenvoudig zelf e-mails en nieuwsbrieven aan. Dit wordt gedaan met behulp van een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten.

Mediascope explanation
Mediascope explanation

VOLDOET AAN DE WETGEVING

E-mailmarketing is een hoogwaardig platform aangepast aan privacyregels, aldus de AVG:


Dankzij de ISO 27001-certificering vertrouwen veel banken wereldwijd op deze oplossing.