Digital Transformation

Digitaal transformeren met Mediascope

Het is tijd voor de digitale transformatie! Ontdek hoe Mediascope de volgende fase van je evolutie kan voeden. Van te voren weten, wat je later wilt bereiken, zodat je nu de beste en daardoor de meest voordelige beslissing kunt nemen.

Start je digitale transformatie
Hoja de Ruta Marketing Automatizado

Alles begint met de customer journey

Je hebt de klant. Je hebt de digitale reis die hij heeft gemaakt. En je hebt de informatie die hij tijdens zijn tocht heeft verstrekt. Op deze drie-eenheid ligt onze focus. Daar kunnen we wat mee.

Een blik op ons cv
Het email marketing stappenplan

De wijze van werken

Een e-mailcampagne valt of staat bij de planning, de uitvoering en alles wat ertussen zit. Maximale nauwkeurigheid is vereist. Mediascope werkt in vijf stappen naar een optimaal resultaat toe. En onderweg maakt je organisatie een ware digitale transformatie door.

Zet de 5 stappen

Alles onder één dak

Heb je die uitnodiging voor dat evenement nou al verstuurd? Is het tijd om alle waardeloze informatie uit je database te verwijderen? Van ontwerp tot complete campagne, van API’s tot responsive templates: wij hebben al die specialismen in huis. Zodat jij je kunt concentreren op je kerntaken.

Kop koffie doen?

Privacy by design: de rode draad

Bij Mediascope zijn we ervan overtuigd dat de privacy van de klanten van onze opdrachtgevers centraal moet staan tijdens de totale system engineering. Niet alleen vanwege wet- en regelgeving. Maar ook omdat je zo de stevigste grip op data krijgt. Wat weer erg nuttig is voor een optimale campagne.

Meer privacy