Automatiseren doe je om bestaande klanten te behouden. Of om nieuwe klanten te werven. Wil je weten met welke specifieke diensten Mediascope beide doelen voor jouw onderneming kan realiseren? We zetten ze voor je op een rij.

Strategie

Bij Mediascope ontwikkelen we marketingstrategieën die geheid engagement opleveren. En dat komt neer op: data over je klanten of toekomstige klanten op een slimme en originele manier combineren met innovatieve technologie en personalisatie.

Koppeling van systemen

Je hebt meer klantgegevens dan je denkt. Alleen: hoe vind je ze? Hoe benut je ze optimaal, terwijl je de privacy centraal stelt? Mediascope koppelt al je systemen, van je CRM tot en met de facturatie. En stelt daardoor zeer precieze profielen op.

Ontwerp

Zomaar iets vormgeven: kan. Maar wat je eigenlijk wilt is een e-mailcampagne die naadloos aansluit bij je DNA. En tegelijkertijd een snaar raakt bij je klant. Goed nieuws: onze ontwerpers slaan die brug tussen je identiteit en targets.

Copy en content

Je moet je doelgroep uiteraard wel iets substantieels te vertellen hebben. En dat dan op een leuke manier opschrijven. Mediascope beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van copy en content. Ofwel: we klimmen graag in de pen.

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn een cruciale factor voor het slagen van je e-mailmarketingcampagne. Want als je de aandacht van je doelgroep eenmaal hebt, dan wil je ongetwijfeld verder naar fase twee: de conversie. Met onze landingspagina’s pak je door.

Rapportages

Na de campagne wil je de effectiviteit ervan weten. Daarom maken we rapportages gebaseerd op de gedefinieerde KPI's. De kunst van een helder en compleet overzicht beheersen we als geen ander. Alles in één oogopslag.

Hoja de Ruta Marketing Automatizado

Alles begint met de customer journey

Je hebt de klant. Je hebt de digitale reis die hij heeft gemaakt. En je hebt de informatie die hij tijdens zijn tocht heeft verstrekt. Op deze drie-eenheid ligt onze focus. Daar kunnen we wat mee.

Een blik op ons cv

Privacy by design: de rode draad

Bij Mediascope zijn we ervan overtuigd dat de privacy van de klanten van onze opdrachtgevers centraal moet staan tijdens de totale system engineering. Niet alleen vanwege wet- en regelgeving. Maar ook omdat je zo de stevigste grip op data krijgt. Wat weer erg nuttig is voor een optimale campagne.

Meer privacy
Het email marketing stappenplan

De wijze van werken

Een e-mailcampagne valt of staat bij de planning, de uitvoering en alles wat ertussen zit. Maximale nauwkeurigheid is vereist. Mediascope werkt in vijf stappen naar een optimaal resultaat toe. En onderweg maakt je organisatie een ware digitale transformatie door.

Zet de 5 stappen
Digital Transformation

Digitaal transformeren met Mediascope

Het is tijd voor de digitale transformatie! Ontdek hoe Mediascope de volgende fase van je evolutie kan voeden. Van te voren weten, wat je later wilt bereiken, zodat je nu de beste en daardoor de meest voordelige beslissing kunt nemen.

Start je digitale transformatie

Alles onder één dak

Heb je die uitnodiging voor dat evenement nou al verstuurd? Is het tijd om alle waardeloze informatie uit je database te verwijderen? Van ontwerp tot complete campagne, van API’s tot responsive templates: wij hebben al die specialismen in huis. Zodat jij je kunt concentreren op je kerntaken.

Kop koffie doen?