Het e-mail marketing stappen plan. Een route tot succes

Creëer  een professionele afdeling met groeiende resultaten. Het Media Stappenplan helpt hierbij.

Stap voor Stap groeien

Mediascope biedt een helder e-mailmarketing groeiplan voor iedere organisatie: het Media Stappenplan. Met dit plan groeit jouw e-mail team uit tot een professionele afdeling met groeiende cijfers.

Mediascope heeft het volgende e-mail stappenplan ontwikkeld

Van een theoretisch stappenplan naar een heldere communicatie planning

Succes in e-mailmarketing vraagt om een gedegen planning en strakke operationele uitvoering. Mediascope maakt een planning op basis van jouw gestelde einddoelen. Je werkt samen met jouw e-mail expert en de Media Studio om alle doelen te behalen. Hierbij wordt er voortdurende gekeken naar mogelijkheden voor verdere optimalisatie.

Stijgende conversie en een opwaartse spiraal

Op basis van het eerste onderzoek en de gestelde doelen, wordt een e-mail stappenplan samengesteld. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken. Tijdens dit proces zullen we steeds weer opnieuw analyseren welke elementen binnen de huidige e-mailmarketing activiteiten kunnen worden verbeterd.

Alle resultaten van mailings, afgeronde projecten, maar ook de inzichten van onze e-mailmarketeer en andere specialisten worden meegenomen in de plannen van de volgende periode. Zo komen we tot een opwaartse spiraal op weg naar maximalisatie van je conversie via e-mailmarketing.

Wil je ook groeien via Media Stappenplan?

Dit stappenplan helpt jouw organisatie om meer uit e-mailmarketing te halen! We leggen het je graag uit met jullie voorbeelden via persoonlijk gesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op.