Is dit je nieuwe e-mailmarketing team?

Van de uitvoering tot aan een visie

Als onze e-mailmarketeer voor je aan de slag gaat, doet hij of zij meer dan alleen uitvoeren. We kijken ook naar de grotere organisatie en analyseren hoe e-mailmarketing je in de toekomst kan helpen. Wat past wel en wat past niet bij je bedrijf? Onze Media Knowledge kan je hierbij helpen. De kennis van al onze strategen voor jouw bedrijf beschikbaar.

Oplossingen voor persoonlijke en relevante communicatie

Mediascope is jouw e-mail team op maat en op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt. We zijn niet zomaar een agency, we zijn een verlengstuk van jouw organisatie. Dat komt ook terug in de manier waarop wij werken. Dienstverlening die past bij de wensen van jouw bedrijf. Je krijgt een vast aanspreekpunt, die altijd voor je klaar staat.

Dit kunnen wij uit handen nemen

Alles waar jij behoefte aan hebt, zodat je je kunt concentreren op je eigen core werkzaamheden. Wij kunnen alles voor je regelen op het gebied van communicatie door onze Media Studio

Samen staan we sterker

Je nieuwe e-mail expert werkt nauw samen met onze Media Studio.

Of het nu gaat om een nieuw design, het automatiseren van campagnes, het koppelen met CRM-systemen of het maken van een responsive template, onze specialisten hebben de juiste kennis in huis.

Een stappenplan gericht op de korte en lange termijn

De strategen van Mediascope helpen bedrijven om een praktisch en doeltreffende strategie voor de toekomst te ontwikkelen. Op basis van de analyse van het bedrijf, de doelstellingen op de korte- en lange termijn van de marketingafdeling, wordt een langetermijn oplossing ontwikkeld voor e-mailmarketing.

Zo’n plan bevat duidelijke mijlpalen om elk jaar weer verder te groeien in e-mailmarketing. Een plan dat je helpt om jouw ambities waar te maken en je bedrijf te laten groeien.

Neem contact op

Zo’n email marketing stappenplan, dat wil ik ook!

Neem contact met ons op om te praten over jullie ambities. Samen zullen we een plan maken om jullie doelstellingen te halen.