Als bureau voor geautomatiseerde e-mailmarketing helpt Mediascope je graag met de communicatie richting klant. Kort gezegd komt dit neer op e-mails met relevante inhoud, op het juiste tijdstip verstuurd.

Daarbij onderscheiden we ons op drie punten.

We zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt, 24/7. Zie ons team maar als verlengstuk van je organisatie. Je doelen op het vlak van e-mailmarketing worden daardoor ook de onze.

E-mailmarketing is wat we doen. En deden: we kunnen inmiddels bogen op twintig jaar ervaring. Geen enkel e-mailsysteem heeft geheimen voor ons en we zijn helemaal thuis in privacy by design.

We werken met alle plezier met de software die je dagelijks gebruikt. Dat kan bij jou op kantoor, in de studio van Mediascope of een combinatie van beide. Wat jij het prettigst vindt.

featured

Twee lessen, één visie

Oplossingen zijn leidend, niet technologie. En: je moet exact weten wat je wilt communiceren. Hoe je boodschap luidt. Dit zijn de twee belangrijkste lessen die we geleerd hebben in al die tijd dat we actief zijn in e-mailmarketing. Noem het onze visie.

We waren er vroeg bij

Mediascope werd opgericht aan het begin van deze eeuw. Vanaf dag één zagen we wat een kracht er schuilt in de mix van marketing, technologie en internet. Twintig jaar kennis en ervaring – daar kun jij van profiteren

Deel jij onze fascinatie voor e-mailmarketing?

Bekijk de vacatures
Deel jij onze fascinatie voor e-mailmarketing?