M E D I A S C O P E

bezig met laden

Onze identiteit

Mediascope is jouw agency voor digitale marketing die je helpt met de communicatie naar je klant, met relevante inhoud en op het juiste moment.

We zijn altijd bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. Ons team is een verlengstuk van jouw organisatie. Jouw e-mailmarketing doelen zijn daarom ook de onze.

E-mailmarketing is onze focus. We zijn e-mailmarketeers met vele jaren ervaring. We hebben ervaring met alle belangrijke e-mailsystemen. Al onze projecten zijn gebaseerd op Privacy by Design.

We werken met jouw e-mailsoftware. We werken bij jou op kantoor, bij ons in de studio of een combinatie van beide.

featured

Onze visie

Onze visie is “denken in termen van oplossingen en niet in technologie”. Wij geloven dat de beste manier om dit te doen is door exact te weten wat je wilt communiceren, ”wat is jouw  boodschap”.

Om deze boodschap effectief over te brengen kiezen we de juiste middelen om dit te doen. We creëren gepersonaliseerde en relevante berichten.

20 jaar toonaangevend op de markt

Mediascope begon aan het begin van deze eeuw. De kracht van Mediascope zit niet alleen in de meer dan 20 jaar kennis en ervaring, maar het is ook de combinatie van marketing, technolgie en internet. We waren er vroeg bij. Dat geeft ons een voordeel waar jij van kan profiteren.

Ben je net zo gepassioneerd als wij?

kom bij ons werken
Ben je net zo gepassioneerd als wij?