Wordt dit jouw eigen e-mail team?

Je eigen e-mail team, wanneer jij ze nodig hebt

 

E-mailmarketing lijkt soms heel simpel maar is vaak tijdrovend werk. Bovendien heb je te maken met verschillende technieken en methodes. Vaak heb je niet alle kennis in huis en wordt vooruitgang bemoeilijkt. Daarom hebben we bij Mediascope een team van de beste e-mailmarketeers, speciaal voor jouw organisatie. Hoe groot of hoe klein het team is, hangt af van jullie plannen en jullie planning.

Jouw e-mail expert van Mediascope helpt je bij alles wat betreft een ‘e-mail’. Afhankelijk van de situatie en afspraken, werkt de e-mailmarketeer op locatie of doen we het werk in de Media Studio.

Een e-mail team op maat, dat zich volledig aanpast aan jouw wensen en behoeften.


Jouw e-mail expert van Mediascope helpt je bij alles wat betreft een ‘e-mail’. Afhankelijk van de situatie en afspraken, werkt de e-mailmarketeer op locatie of doen we het werk in de Media Studio.

 

One-stop shop voor e-mailmarketing

 

Bij Mediascope vind je alles wat jouw e-mail team nodig heeft onder één dak. Mediascope helpt je marketingafdeling met de formulering en implementatie van strategische e-mail oplossingen. Samen met jouw e-mail team en de Media Studio zorgen we voor de uitvoering van je campagnes en helpen we je de organisatie verder te laten groeien.

Maak kennis met onze Media Studio

 

Geen enkele e-mailmarketeer werkt alleen. Inderdaad, zelfs die van ons niet. Soms zijn er professionals nodig die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel van het e-mailmarketing vak. Maar die specialisten heb je slechts af en toe nodig. Mediascope heeft ze verzameld binnen de Media Studio, zodat ze kunnen worden ingezet op het moment dat daar behoefte aan is. Met andere woorden: onze Media Studio is eigenlijk een compleet e-mail team met alle disciplines die je kunt wensen en staat voor je klaar op het moment dat daar behoefte aan is.

Design

Elke e-mail hoort er goed uit te zien. Mediascope zorgt ervoor dat het design past bij jouw organisatie en verhaal. Het design is altijd gebaseerd op personalisatie en gereedgemaakt voor geautomatiseerde e-mail campagnes.

Huisstijl

De huisstijl is bepalend voor de branding van een merk. Daarom ontwikkelt Mediascope campagnes binnen de huisstijl en de boodschap van jouw bedrijf. We maken je huisstijl niet anders, wel beter zonder technische concessies.

Responsive templates

Met alleen design bent je er nog niet. Het design moet ook uitgewerkt worden in een e-mail. Mediascope ontwerpt e-mails die zich aanpassen aan elk mobiele device; één boodschap met één uitstraling. Of het nu in Gmail, Outlook of Yahoo is.

Formulieren en landingspagina’s

Het succes van je campagne is mede afhankelijk van goede landingspagina’s en formulieren, want het zijn de landingspagina’s die uiteindelijk voor conversie moeten zorgen. Wij ontwikkelen landingspagina’s en formulieren voor een maximaal resultaat.

API's en database koppelingen

Om persoonlijke en relevante e-mails te sturen heb je de juiste profielinformatie nodig. Wij bedenken het ideale proces en ontwikkelen de koppeling met je back office, CRM, website of app, op maat. Met deze API koppelingen halen we het maximale uit jouw eigen data.

Privacy en anti-spam beleid

Wij zijn van mening dat de gegevens van de klant centraal staan bij de ontwikkeling van campagnes. Dat zorgt er niet alleen voor dat je voldoet aan de privacy regels maar het vergroot ook de loyaliteit van de klanten aan je merk.

Zo’n e-mail team wil ik ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team ook voor jou meer resultaat uit je e-mailmarketing kan halen.