Mediascope is, dankzij 20 jaar kennis en ervaring, voorloper in Nederland als het gaat om interactieve online communicatie in combinatie met de bescherming van persoonsgegevens. Inmiddels hebben wij voor een breed scala aan klanten strategieën en oplossingen geboden op het gebied van Privacy.

10 stappen naar Privacy

Waar moet je als bedrijf of gemeente aan voldoen om te communiceren volgens de Privacywet. Er staan veel regels in deze wet en dat maakt het lastig. Maar kennis van de Privacywet kan ook helpen gedurende de campagne. De methode, 10 Stappen naar Privacy, geeft hierin inzicht. De methode beschrijft de manier waarop persoonsgegevens verzameld, beheerd en verwijderd worden. De handleiding bij het 10 Stappenplan geeft een praktische wijze van het verwerken van persoonsgegevens per contactmoment met de gebruiker.

Privacy Impact Analyse

De Privacy Impact Analyse biedt u als gemeente of bedrijf de mogelijkheid om in 4 weken helder inzicht te krijgen in hoeverre uw communicatie-stromen naar derden voldoen aan de eisen zoals die gesteld worden. Dit wordt gedaan in de vorm van het 10 stappenplan. In 10 stappen wordt uw gemeente doorgelicht en worden aanbevelingen gedaan over zowel de Privacy als het digitaliseren van uw communicatie. Het digitaliseren van de communicatiestromen levert een maximalisering op van de dienstverlening en brengt het een enorme kostenbesparing met zich mee.

Kijk op http://www.10stappen.nl voor meer informatie of neem contact op.

 

Gerelateerd